NZR Coaching & Begeleiding

Slowlane Coaching in a Fast world – Verder kijken dan het direct zichtbare.

Drie werelden (foto: Marcel van der Pol)

Voor Mensen, die Professioneel met Mensen werken. Voor u is er nu de Slowlane Coaching in a Fast World (NZR-Methode). Zoekt u een vertrouwde, nieuwsgierige maar kritische sparringspartner? Iemad die samen met u vanuit de Slowlane de hectiek in de Fastlane onderzoekt, duidt en komt tot een adequate manier om met uw vraagstukken, dilemma’s en problemen om te gaan en er mee om te gaan? Iemand die ook meeneemt buiten de platgetreden denkpaden? Iemand die lastige vragen niet schuwt?

Vraag naar de mogelijkheden! Het maakt niet uit of u het coaching noemt, begeleiding, advisering, sparring, mentoring of anderzins. Wij kiezen samen even voor de Slowlane, in de vorm van koffiegesprekken, coachwandelingen, online-sessies, of misschien zelfs wel een NZR-Heldentableau. Uw persoonlijke professionele verhaal staat centraal.

Bent u zo’n Professional, bijvoorbeeld Docent (van Basis tot Hoger Onderwijs), Trainer, Coach, Mediator (in de brede betekenis) , Zorg- en/of Hulpverlener? Neem contact op, vraag naar de mogelijkheden. Voor heen die Professioneel met Mensen werken, dus ook u, Manager, Politicus of Bestuurder, u bent van harte welkom!

Wij coachen professionals overal ter wereld. Via telefoon, mail, internet, etc. NB Denk daarbij eens aan de NZR-strippenkaart.

Neem contact op via ons contactformulier of mail rechtstreeks (mail): marcel@nzr-academie.nl of marcel@keridwen.nl en (mobiel): 06 50680213