Keridwen

Keridwen, vergroot uw denkraam. Wie durft te dwalen vindt nieuwe wegen. (foto: Gerard Vonk)

In 1996 is Marcel van der Pol voor zichzelf begonnen en vestigde Keridwen.

Met Keridwen wilde Marcel van der Pol al zijn kennis, kunde ervaringen, ontwikkelingen en passies eclectisch samenbrengen onder een noemer. Keridwen, genoemd naar de Keltische godin van de inspiratie, die in haar ‘cauldron’ alle wijsheid van de wereld verzamelde en vervolgens gebruikte om de mensen te helpen hun blikveld te verruimen, hun denkraam te vergroten, zodat er in elke situatie meer perspectieven, nieuwe zienswijzen en onverwachte mogelijkheden kunnen ontstaan.

Keridwen is voor Marcel een duidelijke inspiratie om zijn klanten te helpen hun blikveld te verruimen en hun denkraam te vergroten, zodat ook in hun situatie steeds weer andere perspectieven, nieuwe zienswijzen en onverwachte mogelijkheden kunnen ontstaan.

Dit leidde uiteindelijk tot de idee van de Narratieve Zelfregie en bijbehorende NZR-methode.

De NZR-methode is primair gericht op de professionals, i.c. mensen die professioneel met mensen werken, als docenten, trainers/coachen. therapeuten, mediators en bestuurders. Opdat deze professionals effectief hun kanten kunnen bedienen, helpen, ondersteunen en adviseren bij het aanpakken van hun vraagstukken, dilemma’s en conflicten.

De NZR-methode is, in aangepaste vorm, ook zeer geschikt om uw eigen vraagstukken, dilemma’s of conflicten effectief aan te pakken.

Wilt u meer weten over Keridwen, het bureau en over haar oprichter en ontwikkelaar/eigenaar van de NZR-methode bezoek dan de website van Keridwen